OM OS

om os

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores mindre familie rejseagentur Slovakiet.com, som blev grundlagt i 2004 med kontoret beliggende i Slovakiets hovedstad, Bratislava.

Hovedideen er ikke kun at introducere vores skønne, endnu uopdagede land for det danske og skandinaviske publikum, vores mål er samtidig at yde kvalitetsfyldt assistance efter behov, venlig atmosfære og det hele til rimelige priser. Målet er også at byde hjælp til danske rejsebureauer, firma, rejsegrupper, der arrangerer ophold i Slovakiet, men også for dem, der gerne vil opleve landet pa egen hånd.

På vores hjemmeside kan man hente forskellige praktiske oplysninger om landets mange muligheder, kultur og sport- begivenheder og læse mere om Slovakiets historie.

Hvorfor specialiserer vi os mest i det danske publikum?

Efter 8-års ophold i Danmark på Den Tjekkoslovakiske og senere Den Slovakiske Ambassade har vi et meget tæt forhold og tilknytning til Danmark. Hvad der først begyndte som et hobbyprojekt, udviklede sig siden 1993 til to rejsebøger om Danmark og København på slovakisk. Vi begyndte at organisere gruppe- og virksomhedsrejser til Danmark for firmaer fra både Den Slovakiske og Den Tjekkiske republik.

I 2004 har vi besluttet os for at udnytte vores brede kontaktflade og tilbyde diverse turistydelser for danske og skandinaviske turister, der besøger Slovakiet. Samtidig begyndte vi at samarbejde med flere kendte danske rejsebureauer. Ud over det har vi med stor succes arrangeret flere slovakiske grupperejser og virksomhed / studierejser til Danmark.

Læs mere om os, vores service og produkter på hjemmesiden, eller kontakt os på e-mail adressen: lucia@slovakiet.com.

Vi ser frem til at byde Jer velkommen som gæst hos Slovakiet.com.

Med venlig hilsen

Lucia Zakova
Indehaver